Naruto Shippuuden 92 – fillér epizód 2.

Na, sikerült időt szakítanom rá, és megnéznem az épp aktuális Nárutó részt. Az előző résszel kezdődött “fillér” adag folytatódik. Lássuk is mit tartogatott számunkra a mostani rész:

Legelőször is azt jegyezném meg, hogy azt hittem agyfaszt kapok! Letöltöm a szokásos módon a részt. (dattebayo.com) Elindítom. Itt kezdődött az érdekes része, ugyanis a szokásostól eltérő módon rögtön az opening-el kezdődöt. Hm..(mondtam magamban) Nem baj mondom, ez van. Vége az op-nak. És valami vonatocskák vagy mik elkezdenek énekelni…Hát mondom, biztos…Tuti valami reklám… Nem. Az op után végig valami vonatocskák énekelgettek… Ejha, mondom. Áprilisi tréfának elég rossz. Ráadásul ha valami fake-t tölt fel a DB mindig valami gyanús nevet ad neki, de most rendesen Naruto Shippuuden 92 volt a neve. Nem tudom másnál is a vonatocskák voltak-e. (Lehet csak páran szívtuk meg)

Na mindegy sikerült beszerezni a részt a Horrible-subs jóvoltából. Az elején rögtön Kabuto és a kiscsajszi(remélem csajszi, de lehet, hogy fiú XD) becsónakáztak a tóra és KAbuto valami fejfedő és egy erős hatóanyagú “rágógumi” segítségével felszabadította a “kicsi” 😀 erejét. Erre valami furcsa dolog feljött a víz alól és böffent egyet majd visszament. Tehát Kabuto gyanúja bizonyosságot nyert, az a valami határozottan ott van! A “kicsi” nem nagyon bírta gyűrődést és elájult. Időközben után Kakashi-sensei Pakkun segítségével elküldött egy kristályt Tsunade nagyinak elemzésre. Addig míg Pakkun vissza nem ér egy barlangban fogják tölteni az idejüket és pókereznek. De vajon kinek van nagyobb esélye? XD. Eközben Sasuke-kun Oro-sama kérésére lenyomott 1000 nindzsát 2 perc alatt és még a ruháját sem piszkolta össze, majd bamba képpel távozott. Guren látva mindezt bepisilt, de gyorsan kristályá változtatta azt így nem volt feltűnő… 🙂 Oro-sama valami küldetést akar rábízni Guren-re, és ha teljesíti akkor még az is lehet, hogy Guren testét venné igénybe. (Hiszi a piszi, all hail Szaszke-kun!) Kitérve bájos főszereplőnkre ő sikertelenül abszolválta a gyakorlatot és nem sikerült összhangba kerülnie Jiraya szexy varangyával, így új módszert választottak és Naruto megidézte Gamatatsu-t és testvírét, hátha velük többre jut. Az eredmény Zero. De azért a rész végére egy kisebb csevejnek köszönhetően Naruto talán rájött mi is az igazi lényege az összhangnak és talán sikerül majd az új technikát elsajátítania hamarosan.(naná)

Ero-sennin: A mai epizódban az adatgyűjtés az új könyvhöz kétszer is elmaradt… Együtt érzünk veled… 🙂

Tehát a mostani rész összeségében nem volt olyan rossz, egy közepes rész, csipetnyi poénnal fűszerezve. 6,8/10

Reklámok

7 hozzászólás

 1. Halihó!

  Arra lennék kiváncsi, hogy a Horrible-sub-nak van saját oldala? És ha igen, megadod a címet?

  köhi

 2. Sajnálattal kell közölnöm, hogy nem rendelkezik saját oldallal. Én is keresgéltem de nem találtam. Úgyhogy csak a kiadásaikat lehet elérni amíg aktívak.

 3. csá amit kerestek itt van leaírva: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=group&gid=7172
  és a honlapjuk lenne ezen a címen: http://www.horriblesubs.tk/
  ,de most épp nem elérhető 🙂 (mindenhol szidják???)

  • Eddig még oldaluk sem volt. 😀 Mostmár legalább van, az más kérdés, hogy nem működik… XD

 4. nekem miért nincs hang a HorribleSubs által készített részeknél???

  • Hát ez nagyon jó kérdés. XD Én nem tudhatom, de próbálkozz, hogy újra felteszed a codec packot, vagy másikat teszel fel. Esetleg más lejátszó, de általában a cccp+mpc+core avc trióval működnie kell.

 5. köszike! most már minden oké:)


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s