Naruto Shippuuden/Shitpuuden 94 – fillér 4!

Na hát ez a nap is eljött, sikerült végre megnézenm így hétfő reggelre a mostani Naruto-t. Mit is mondhatnék? Talán már a címből is kitalálhattok valamit. Ez egy darab SHIT! volt, a heti Bleach-el egyetemben. Bár azért 1 paraszthajszállal még talán így is jobb volt, mint a Bleach. Na de mi is volt a részben:

Ez a rész nagyjából az elővő színvonalát hozza, annyi különbséggel, hogy az előzőhöz képest Naruto kevesebbet szerepel kb. 1-2 percet így poénra ne is számítson senki, na jó talán 1 gyengét elsütnek benne. Ennyi… Oro-sama kiadta a küldetést Guren-nek így az ő küldetése a kisgyerekkel függ össze. Vele együtt kell elmennie a rejtekhelyre, ahol Guren csicskái vannak. Kabuto és Oro-sama közötti beszélgetésből valami olyasmi derült ki, hogy az erejüknek egyesülnie kell, és erre a küldetésre csak Guren képes…Tehát útnak indult a porontyal de a kölyök rosszul lett így meg kellett állniuk. Itt egy pár percig megismerhettük Guren emberibb oldalát, mikor ápolta egy kicsit a kölyköt. (Van egy olyan érzésem, hogy meg fogja szeretni a kölyköt, a másik megérzés, pedig az erejével kapcsolatban, hogy szerintem elég valószínű, hogy valami káros hatása van az ő erejének…, filler powaaa). Kiba  és Hinata visszatér a barlangba Kakashi-senpaihoz és Kiba rájön, hogy a denevérek az ellenséget szolgálják, persze Shino sem maradt tétlen. Megtalált 1 életképes bogarat, de úgy tűnik túl sokra nem fognak vele menni (a kövi rész előzeteséből gondolom). Konoha – Big Tits – Tsunade sem maradt nyugton, úgyhogy felhívatta magához Yamato-t és megkérdte, hogy amint lehet szedje össze Sai-t és Sakura-t, amint ez megvan akkor pedig menjen Kakashi-ék után.

Hát nagyjából ennyi történt. Nem sok, ráadásul valamiért kurvára uncsi volt. Az előző rész is figyelembe véve ez: 4,5/10.

A részt és a feliratot ugyanonnan szedhetitek, mint múlt héten, azaz >>innen<<.

Reklámok

4 hozzászólás

  1. nah és már gondolkozhatsz azon is hogy fűzöd ezt az eseménysorozatot a Repülő ninják movie-hoz, ami még nem tölthető le… 😀
    me ott Yuukimaru, Naruto és Suske talán egy oldalon állnak…

  2. Repülő ninják múvi? What? Az a harmadik? Ha igen akkor az még messze van, mivel még a második sem tölthető:P

  3. nem a 2. movie címe ez? 😛

  4. A második nem az a valami Bonds? xd mostmár megnézem…
    Megnéztem Bonds a második címe, ami számomra magyarul Kötelékek…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s