Heroes/Hősök s03e14

Elérkezett végre valahára a szünet vége! Ismét van hősők! Yeeeeey! A jövő héttől pedig a TSCC is beindul, úgyhogy semmi gáz! No Para! Lássuk mivel szolgáltak nekünk a visszatérés után:

A visszetérés egy új fejezet kezdete is egyben. Az előző rész után pár hónappal játszódik. Hőseink közül szinte mindenki próbál új életet kezdeni és normális, átlagos életet élni. Ez azonban egyiküknek sem megy igazán. Nathan úgy tűnik a kövi fejezet fő Boss-ja lesz, ami elég érdekes, hiszen ő mindig a jó oldalon állt, bár azért már az előző 1-2 részből lehetett sejteni valamit. Kieszelt egy tervet és összeállított egy jó kis csapatot. A terv, hogy elfogjon és begyűjtsön minden egyes olyan ember, aki különleges képességgel rendelkezik. A csapatba pedig többek között Claire apja is benne van, de a rész alapján sejthető, hogy talán nem csak ő az, aki meglepően a “rossz oldalra” állt, saját lányával szemben. Nathan ugyan felajánlotta, ha segít neki akkor Peter, akkor  megvédi és nem basz ki vele, de Peter (szerintem rulzzot, volt egy oltári jó mondata :D) ellent mondott. Közben, Claire kotnyelességének köszönhetően belekeveredett ebbe és őt is elkapták. Matt látomás formájában beszélt az afrikai, halott barátunkkal. Ő szolgál néhány érdekes infóval Matt barátunk számára, és rámutat Matt új, ki nem fejlett képességére, de épp ráeszmélése után őt is elkpják. Ezek után, szépen begyűjtögetik barátainkat, akiket egy repülővel akarnak valahova elszállítani. (- Claire-t elengedte Nathan, de Claire, miután felébredt leütötte a sofőrt és meglépett -) A repülőre felszökik Claire és kiszabadítja a Peter-t, akivel elfoglalják a gépet. (közben Pete átveszi Mohinder képességét és Tracy-ét is ami elég nagy galibát okoz) Nem lövöm le a poént, ami a rész végén van.

Nézzétek meg. Állati jó volt ez a rész is! Minden perce arany! Komolyan a vége felé ez volt: na most lesz vége… Nem?! Most lesz vége… Nem?! Egyszerűen még mindig hihetetlen, hogy mennyi mindent bele tudnak préselni abba a szűk 3/4 órába. Fenomenális. Várjuk a következő részt! Ez ütött, főleg a kihagyás után… Ando lesz a szuperhős! Hiszen ő a turbó! 😀

A feliratot a hosszupuskáról szedhetitek, mint mindig, a részt pedig >>innen<<.

Reklámok

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s