Heroes/Hősök s03e15

Az eheti epizódot is sikerült tegnap szemügyre vételeznem, tehát jön is a megszokott post.

Nos, ez a rész talán nem volt olyan ütős, mint az előző, de szerintem még így is elég király volt. A rész főszála a repülőgéproncsok körül játszódik, és az elrabolt “hösök”-el. A másik szál pedig ki más, mint Sylar. A főszálon elég sok dolog történt ebben a részben. Először is ugye, kezdjük ott, hogy lezuhantak a géppel, amit persze főszereplőink tűléltek és menekülnek az életükért. Ekkor az elején még úgy gondoltam, hogy ezt fogják inkább preferálni, hogy valami nagy hajtóvadászat lesz vagy ilyesmi és az “erdőben” játszódik majd. Tévedtem. Kisebb csoportok vannak a menekülők között, szétszóródtak. Az elsőben Hiro, Suresh és Parkman a másikban Tracy és Peter. A harmadikat pedig egymaga képviseli Claire. 🙂 Peter és Tracy miután összefognak, azt tervezik, hogy valahogy elkapják Nathan-t és ezáltal véget vessenek ennek az egész vadászatnak. Ami elárulom, nem sikerül. (Thanks to Tracy) Parkman csapata sikeresen el tud menekülni, mivel Parkman “transzba” esik és vezeti őket. Találnak valami lakókocsit meg pár ruhát. Átvedlenek és közben Matt rajzol pár képet a jövőről. Az egyiken a szerelme van, amint a roncsok közelében éppen lelövik. Erre persze Parkman: Gyerünk vissza! Természetesen így mindhárman visszamenek a roncsokhoz, hogy megmentsék.

Ando Tokyo-ban éppen telefonálgat és próbál repülőjegyet foglalni Arkansas-ba, mivel a GPS jeladó alapján tudja, hogy Hiro ott van. Ekkor jelenik meg Daphne és elviszi oda Ando-t. Amint megérkeznek Daphne (Nemesis) kihozza Claire-t a két APUCI karmai közül 🙂 és hirtelen valahogy az egész brigád (kivéve Tracy és Peter) összegyűlik a roncsoknál. Persze Matt és Daphne is találkozik, és ez a baj. Mivel pont azért lövik le Daphne-t, mert találkoztak. (Ugye milyen érdekes? Pont azért lőtték le, mert Parkman betojt és meg akarta menteni és ezért halt meg..)

Sylar fonál: Ez kapta a kisebb szerepet a részből, de azért itt is történt egy-két dolog. Sylar valami családhoz betört, aminek állítólag valami köze van az apjához. Azt nem nagyon részletezném mik is történtek itt. A lényeg, hogy egy srác él ott az anyjával, kinek az apja elvileg ua., mint Sylar-nek. A srácnak van képessége. (míly meglepő :))Először azt hittem egyébként, hogy el akarja venni a sráctól a képességét, azért ment oda Sylar, de mint kiderült ez tévedés. Az apjáról akart infót gyűjteni. Közben némi rokonszenv jött létre a srác és Sylar között, minek köszönhetően egy érdekes fejlemény következett be. Sylar nem ölte meg a srácot, sőt úgy tűnik, ha csak rövid ideig is, de egy csapat/társak lesznek. Whoaa!

Nagyjából ennyit a részről. Szerintem elég jó volt ez is. A részt innen, a feliratot pedig a szokásos helyről tessék szedni, ha kell!

Mostmár nagyon várom a TSCC-t is. Remélem mihamarabb a “keziem” közé kerül. 🙂

Reklámok

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s