Naruto Shippuuden 96 – filler’s best or not?!

Már meg is néztem a hatodik filler epizódot. Eddig talán ez volt a legizgibb rész, de azért a színvonal még mindig alacsony. 😛

A mai rész abszolút nem Naruto-ról fog szólni, de ez sejthető is volt, cserébe kapunk egy kis “harcot”, amire már vártunk. Ugyan az elején csak Naruto van 1-2 percig de legközelebb már csak a kövi rész előzetesében láthatjuk. Az eheti adagban kapunk egy kis Hinata és Kiba harcot Guren “suttyóival” ill. Kakási nyomja a boogie-t a melákkal. Hinata és Kiba csatája egyszeűen ratyi. Kakási-é meg még érdekelt is volna de abból persze alig mutattak valamit… Hinata fronton a kezdetnél még reménykedtem valamiben, de ez hamar eltűnt, ráadásul az a filler karatker, valami Rurani vagy minek hívják, olyan szinten irritáló, hogy kifolyik a folyadékkristály a képernyőből ha megjelenik. 😛 Egyedül a melák, meg a “the mind”, azaz “jól halló” barátunk az akikben látok valami szimpatikusat. Szóval volt harc de ratyi volt… Ez jár nekünk a shit… Na mind1 a kövi részben Lassan a Yamato féle csapat beéri Kakásiékat. És ha jól láttam Guren fájt lesz. -OOOO- Én kérek elnézést… A “Shinobi Illustrated Picture Book” -ban pedig Hinata próbál kedveskedni valentín nap alkalmából, de Sakura elrontja a dolgot… Kicsit ez is inkább lerágott csont érzést keltett bennem, ahelyett, hogy legalább elmosolyodtam volna rajta.

Ez a rész elég vegyes érzelmeket hagyott bennem a többi fillerhez képes. Úgyhogy: 6/10.

A szokásos dolgot a szokásos helyről szedjétek! Innen. 🙂

Reklámok

4 hozzászólás

  1. hoppá el is felejtettem, hogy megjelent. Mióta nincs [DB]-n más oldalra kell járni sajna 😦

  2. Jaja. Bár én a DB oldalára már nem is nagyon megyek, szinte mindig direktbe szedem.

  3. Hello! Sakra vook,elolvastam amit írtál a Naruto Shippuuden-ről hogy számodra milyen volt,az a leírt rész belőle csak annyi lenne hogy megtudnád mondani hanyadik rész ami a képen van (a hinatás kép amin takaritónak néz ki a legutolsó kép)köszcsi!

    • Pontosan ennek a résznek a végén van, amiről írtam. Tehát a 96-os, a szokásos poén résznél.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s