Naruto Shippuuden 103-104! Whoa!

Eljött az idő a rövidke szünet után, ismét Naruto. Érdekes nyomokat hagyott bennem.

Ez ugye, mint tudjuk filler epizód, elérkeztünk oda, hogy már lassan a végét járja. Az új OP/ED nem rossz, de az ED jobban bejön. Magáról a részről túl sokat nem mondanék, csak annyit, hogy az egyik legjobb filler volt szerintem a Naruto történetében. Legalábbis nekem nagyon tetszett. Ráadásul egy kis Akatsuki-t is belevittek. 🙂 Bár igaz, hogy azért Kakasi-tól én is többet vártam a harcban, de így is nagyon jó volt. Szóval nagyon jó benyomást tett rám ez a két rész.

Az eddigi legjobb fillernek írtam így kis pontszámot sem adhatok: 8/10. (képeket majd később teszek ki, bár annyira gondolom nem izgat senkit)

A rész és felirat a szokott helyen: klikk

Reklámok

4 hozzászólás

  1. Kakashi javít a korház látogatásokon mostanság 😀 (eddig mindig ágynak volt feszítve valami miatt) habár az a sérülés lehet majd súlyosabbodik…

  2. Mostanában nem emlékszem, hogy kórházba lett volna. Milyen sérülés? Nem inkább Naruto-ra gondolsz? ő volt nemré kórházba a Rasen-Shuriken miatt. Egyébként annyira gáz, hogy azt nem használhatja, mikor az a legértelmesebb támadása…:D

  3. Hát igaz nem volt rossz sztem azért már volt jobb…csak már amire jön a rendes story addigra elfelejtem 10 rész rendes rész 20 filler már azért ez sok..Az anime hangulatát is elrontja teljesen… Jah kérdezném hogy ez a békás jutsu a mangában benne van-e?

  4. Nem hinném, hogy benne van.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s