Újra a frontvonalon

Már réges-régen írtam utoljára az általam nézett sorozat/sorozatokkal kapcsolatban. Most elérkezettnek láttam az időt, hogy ez ismét megtörténjen, mert egy meglepő dolog történt. 🙂

Akkor azt hiszem kezdhetem is a meglepő dologgal. Még a nyár folyamán rákattantam egy sorozatra. Megnéztem az első három évadát. Közben a viasat is, ha jól tudom elkezdte szinkronosan. Friday Night Lights!. Baromira élveztem a sorozatot, az egyértelmű kedvenceim közé került. Ami a rossz volt a dologban, hogy úgy tudtam csak jövő nyáron lesz folytatás. Erre mit látok tegnap az egyik megosztós oldalon? Az új évad első két részét! Először nem akartam elhinni, kicsit utánajártam és tényleg az! 😀 Az első részt meg is néztem. Nem tűnik rossznak, még akár jó is lehet, de attól tartok, hogy nem fogja hozni az előző évadok színvonalát. Márcsak azért sem, mert pár meghatározó szereplő kivált a sorozatból. De reménykedjünk.

Következő azthiszem legyen kedvenc sorozatgyilkosunk: Dexter.  Ő azon ritkaságok egyike, akit szinkronosan néztem. Az új évadot kénytelen vagyok eredeti nyelvén hallgatni, ami nem rossz, de a szinkron szerintem nagyon jó lett és érdekes módon jobban a szívembe lopta magát, mint az eredeti nyelvű verzió. Bár ez legyen a legkisebb probléma. Az új évad nem olyan rossz, Dexter-nek új játszótársa akadt és az új, családos élete tartogat néhány poénosabb jelenetet. 🙂

Heroes 3. évad. Talán azok közül, amiket nézek ez bír a legcsekélyebb élvezettel. Elég langyi most a dolog. A Sylar féle szál jó, mint eddig, a többi kicsit most gyenge.

Most pedig két nemrégiben indult sorozat fog következni. Elsőként jöjjön szerintem a Vampire Diaries. Mindig is csíptem a vámpíros és hasonló dolgokat. Tudomásom szerint jelenleg megy más vámpíros sztorit bemutató sorozat is, azonban az előzetesek és egy kis informálódás után e mellett döntöttem. Nem bántam meg. Nagyon bejövős a cucc. A két (vámpír) testvér jól el lett találva. A női főszereplő szintén. A sztori sem rossz. Úgyhogy egyöntetű igen!

Az utolsó amiről pedig megejtek néhány karaktert a FlashForward. Mindig is tetszettek filmek/animék terén az olyan alkotások, amik egy alternatív, lehetséges jövő képre alapoznak. Ráharaptam. Ezt sem bántam meg. Eddig egész jó a sztori. A főszereplőnk egy FBI ügynök. A cselekmény pedig egy váratlan és megrázó esemény köré épül. Egy napon az egész világon minden ember elvesztette az eszméletét 2 perc és 17 mp erejéig. Ez idő alatt a legtöbb ember egy jövő képet látott, a saját jövőjével kapcsolatban. Nyílván van, aki pozitív dolgot látott van, aki nem. Próbálnak ez ellen ill. (aki jót látott) e szerint élni. Mi van azokkal, akik nem láttak semmit? Ők el fognak patkolni. A látott jövőkép felé sodródik mindenki akarata ellenére is. A jövő nincs kőbe vésve, lehet tenni ellene. A kérdés, hogy mit és hogyan? Egy másik érdekes dolog: nem veszítette el minden ember a Földön az eszméletét az ominózus időpontban. Kik ők? Miért voltak “ébren”?

Nos ezeket a sorozatokat nézem mostanság. Nagyjából elég is. Bár azért a tv-ben vasárnaponként, ha szerencsém van elkapom a Smallville-t. Régen nagyon csíptem, aztán nem néztem egy jó ideig. Szívesen megnézném egyszer úgy egyben is.

Subok, mint mindig, a Hosszupuska-ról szedhetőek. Egyébként hamarosan tervezek már egy NBA-s posztot is, persze főként a keltákkal a fókuszban. Addig is senki se igyon mosatlan narancslevet!

Reklámok

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s