Új epizódok és egy kis reménysugár?

Már elég sok idő telt el azóta, hogy utoljára jelentkeztem. Nem sok dolog történt és nem is akarok untatni senkit. Azót elkészült a Kenshiro-sama kalandjainak újabb részei.

Hogyne kéne?!

Nagynehezen összejött az is, hogy az amcsi futballistánk 3. része is elkészült. Remélhetőleg felgyorsul majd ez a projekt.

Szedem

Mi a reménysugár, amit a címben említettem? Én magam sem nagyon hittem el, de korábban bevállalt projektem félbeszakadt mivel se raw, se angol sub nem készült, amit beszerezhettem volna. Meglepő módon hosszú  hallgatás után valaki talán folytatja az angol fansubot hozzá. Miről is van szó? Ha nem esett le, az Examurai Sengoku-ról. A toshón találtam 1-10-ig RAW-ot. Tehát asszem csak az utolsó két rész hiányzik. Az előző csapat az első négy rész angol feliratos változatával készült el, én szintén ennyivel magyarban, ez a semmiből jött valaki pedig elkészítette az ötödik részt. Remélem elfogadható a minőség, bár .avi, de a felirat a lényeg. Egyébként komolyan nem értem, hogyan lehetséges ez, hogy már tavalyi a sorozat, kurva rövid mégse kapta fel senki, hogy legalább RAW-ok lennének… Ha lesz fejlemény, akkor mindenképp megfontolom a folytatását!

Gúdnájt!

Reklámok

4 hozzászólás

  1. A rawokat már én is beszereztem, a feliratnak pedig nagyon örülnék 😀 Remélem valaki még az életbe csinál végig hozzá engsubot.

    • Én is remélem. De tényleg ezt kajak nem értem, hogy mindenhez csinálnak még a foshoz is! Ehhez nem… pedig nem is sorolnám a fos kategóriába. 🙂

  2. Ja már ezt kérdezni akartam hogy a Buzzer Beatert 2.évadját nem tervezed lefordítani?
    Én nagyon örülnék neki, nem tudom hogy mások miért írták le annyira. Nekem nagyon bejött az első szezon. Ha nincs kedved akkor megnézem japánul, de azért csak jobb lenne a te feliratoddal nézni. 😀

    Az exmurai sengokuért pedig tényleg kár, nekem bejött és eggyáltalán nem fos kategória.

    • Tervben van, csak nem tudom mikor kerül rá sor. 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s